Plan uw reis naar Frankrijk via OpReisFrankrijk.nl

Vakantieplannen naar Frankrijk: check: Opreisfrankrijk.nl

 


 

 

Hotels Rouen belicht

Hotels Rouen:

 

Hôtel de la Cathédrale

Hôtel de la Cathédrale ligt aan de autovrije Rue St.-Romain. Deze met talrijke historische panden uitgeruste straat behoort tot de mooiste van de stad. De naam van het hotel verwijst naar de locatie in de nabijheid van de kathedraal. Het hotel is gevestigd in een zeventiende-eeuwse vakwerkwoning met binnenplaats en ligt centraal in het historische centrum. De charmante inrichting kan bijdragen aan een lang weekend vol romantiek. Een groot voordeel voor gezinnen zijn de kamers; naast de traditionele tweepersoonskamers zijn er namelijk drie en vier persoonskamers te boeken. In de vierpersoonskamer kan eventueel nog een extra bed worden gezet.

Mercure Rouen Centre Cathedrale

Mercure Rouen Centre Cathedrale (Accor) is een comfortabele verblijfplaats in het centrum van Rouen. Het hotel ligt in een rustige straat dicht bij de kathedraal en het station. Het is voorzien van modern comfort zoals geluidsdichte kamers, airconditioning, WIFI (draadloze internettoegang) en satelliet tv. Het ontbijt is zeer goed maar duur.

Suitehôtel Rouen Normandië

Suitehôtel Rouen Normandië (Accor) bevindt zich op loopafstand (circa 10 minuten) van het centrum nabij de Seine. De kamers en het sanitair zijn zeer ruim en geriefelijk. Een gezin van vier personen kan op één kamer overnachten. De formule lijkt gericht op twee doelgroepen; zakenmensen en gezinnen. De uitrusting is praktisch en een magnetron is voor handen.

Hotels Rouen   Rouen met kinderen
Geschiedenis Rouen Kathedraal Notre-Dame Musee des Beaux-arts
Geschiedenis Rouen Kathedraal Notre-Dame Musée des Beaux-Arts
Eglise Saint-Ouen Eglise St-Maclou Overige gebouwen rouen
Église Saint-Ouen Eglise St-Maclou Overige historische gebouwen Rouen
Musea Rouen Vakwerkhuizen rouen Glas-in-lood Rouen
Musea Vakwerkhuizen en patriciërswoningen Glas-in-lood
Omgeving Rouen  

Rouen

De omgeving van Rouen

Bekende inwoners Rouen

Rouen

Normandië Gezinsreisgids