Vakantieplannen naar Frankrijk: check: Opreisfrankrijk.nl

 


 

 

Hotels Bonn

Hotels Bonn : Ibis Mercure Novotel Sofitel Bonn (Beste prijs garantie) / Kunsttrip Hotels Bonn

Bonn is een aangename stad voor een weekendje weg of een korte vakantie. De wijze waarop u de stad beleefd wordt gekleurd door uw verblijf en de omgeving waarin uw hotel, appartement of vakantiehuisje is gelegen.

Het aanbod aan hotels in het centrum van Bonn is groot. Enkele bieden familiekamers aan. Het is mogelijk om op loopafstand van het hart van de stad een hotel aan de Rijn te nemen. Het centrum heeft diverse bezienswaardigheden en een grote verscheidenheid aan restaurants en cafés. Het grote voetgangersgebied maakt deze locatie ook aantrekkelijk om te winkelen.

Bonn is voorzien van metro en tram. Daardoor is het binnen de gemeente gemakkelijk om afstanden te overbruggen. Dit maakt de hotels rondom de museummeile (het gebied waar de meeste museums zijn gelegen) en in Poppelsdorf eveneens aantrekkelijk.

De stadtbahn verbindt Bonn met Keulen, Köningswinter, Brühl, Bad Godesberg en Siegburg. Daardoor is het centrum van Bonn vanuit bijvoorbeeld Köningswinter in het Siebengebirge (keten van lage beboste heuvels) in circa dertig minuten te bereiken. In Koningwinter zijn meerdere hotels gelegen. Het natuurschoon rondom Bonn is geliefd recreatiegebied en biedt diverse geschikte verblijven, ook voor gezinnen.

 
Gescvhiedenis Bonn
Bezienswaardigheden Bonn
Kunstmuseum Bonn
KAH
Geschiedkundige musea Bonn
poppelsdorf
Koningswinter
Siegburg
Bonn