Kunsttrip, het begin van uw vakantie of weekendje weg

Kunsttrip inhoud kunsttrip Kaart zoeken kunsttrip informatie weekendjeweg

weekendje weg Hotels

 

Kunstreis

 

 

 

Wat vinden anderen van uw vakantie ?

Ga naar Zoover voor het antwoord

 

Apps over reizen op jouw iPad/iPhone:

Apps reizen

 

Boeiende Belevenisreis "De Da Vinci Code" naar Parijs

Driedaagse kunst- en ontdekkingsreis

De boeiende Belevenisreis "De Da Vinci Code" staat geheel in het teken van de beststeller van de auteur Dan Brown. Treed niet alleen in de voetsporen van de hoofdpersonen, maar beleef en ervaar ook zelf de bijzondere gebeurtenissen die in het boek ter sprake komen. Het gaat tijdens deze reis om uw persoonlijke ontdekking aan de hand van de aanwijzingen van kunsthistoricus mr. drs. M.H. Verhoeven. U verblijft geheel in stijl in het sfeervolle Hilton hotel**** in de futuristische wijk La Défense, alwaar u direct al heel veel inspiratie opdoet voor uw bijzondere zoektocht. U zult kennismaken met een Parijs dat u wellicht nooit eerder zo heeft ervaren.

DAG 1.

U reist vandaag per comfortabele touringcar of met eigen vervoer naar de Franse hoofdstad. U wordt in de loop van de middag welkom geheten in de gehoorzaal van het hotel en u start deze experience-reis met een inleidende lezing. U krijgt hierdoor direct meer inzicht in het populaire verhaal, daarnaast wordt u alvast voorbereid op de dagen die komen gaan. Tevens wordt er tijdens deze bijeenkomst een mysterievraag aan u gesteld die u gedurende deze driedaagse reis zelf tracht te beantwoorden.
Deze eerste avond in Parijs zult u onder de indruk zijn van het bijzondere gevoel
dat deze prachtige historische stad oproept.

Louvre, Parijs

DAG 2.

U begint vandaag uw ontdekkingstocht bij de Piramide, de ingang van het Louvre. Uw voorbereidingslezing geeft u de mogelijkheid zelfstandig de werken van Leonardo da Vinci en andere meesters in het beroemde museum te bestuderen. Hierna start u met de bijzondere stadswandeling, waarbij u eerst een stuk zuidwaarts zult wandelen. U passeert onder meer de beroemde St. Sulpice kerk, die een belangrijke bezienswaardigheid voor de kenners is, Jardin du Luxembourg, Institute du Monde Arabe en de Notre-Dame Kathedraal. Tijdens beide dagen zullen de wandeltochten variëren in tijdsduur aangezien dit geheel afhankelijk is van uw eigen tempo. U zult verschillende bezienswaardigheden passeren. En om de beleving en het gevoel van deze Da Vinci Code Reis te vergroten zal ook uw route in de vorm van codes en raadsels
worden gegeven.

Notre-Dame Kathedraal

DAG 3.

Vandaag gaat u verder met het ontrafelen van de symboliek en de mysteriën. Dit kunt u al wandelend doen aan de hand van de twee dagen eerder uitgedeelde onderzoekskit, maar ook met behulp van uw gezond verstand. Tijdens de reis passeert en/of bezoekt u musea, historische huizen, kerken, moskeeën, synagogen en andere bezienswaardigheden. Langzaam leert u Parijs op een heel andere manier kennen en zult u bijzondere geheimen ontcijferen. In de loop van de middag aanvaardt u de terugreis en kijkt u terug op een zeer speciale ervaring.

Bij de reis is ondermeer inbegrepen:

  • Begeleiding door de vakkundige en enthousiaste kunsthistoricus mr. drs. Marcel Verhoeven.
  • Kunsthistorische lezing(en) en evt. begeleidingen.
  • Uitgebreid verrassingspakket en onderzoekskit.
  • Entreegelden musea (3 dagen).
  • 2 hotelovernachtingen in het prachtige Hilton**** inclusief uitgebreid ontbijtbuffet.
  • Openbaarvervoerskaart voor drie dagen.
  • Eventueel vervoer per luxe comfortabele touringcar.

Vertrekdata:

  • Datum nog niet bekend

De Bijzondere Belevenisreis naar Parijs is met zorg samengesteld en wordt ingeleid en begeleid door kunsthistoricus mr. drs. Marcel Verhoeven.

De prijs voor de Bijzondere Belevenisreis naar Parijs is € 279,- per persoon met eigen vervoer en € 345,90 per persoon per comfortabele touringcar. Deze prijzen zijn gebaseerd op verblijf in een tweepersoonskamer. De toeslag voor éénpersoonskamer is € 99,-

U kunt hier voor deze interessante kunstreis een plaats reserveren

Reserveren Boeiende Belevenisreis "De Da Vinci Code" naar Parijs

 

 

 
Copyright Kunsttrip v.o.f.

In samenwerking met:

Gezinsreisgids.nl / Europa-hotels.nl / Rome-hotels.nl / Berlijn-hotels.nl / Wenenhotels.nl